network

مفهوم ترافیک Traffic در شبکه ی اینترنت

مفهوم ترافیک در شبکه ی اینترنت

تعریف علمی ترافیک شبکه اینترنت

traffic ترافیک شبکه اینترنت، مفهوم ترافیک شبکه ی اینترنت   به جریان داده ها Flow of Data در سراسر شبکه اینترنت ، ترافیک اینترنت گفته میشه .جریان یا Flow به دنباله ای از بسته های دیتا گفته میشه که از یک پردازش در کامپیوتر مبدا تولید و به سمت یک برنامه کاربردی در کامپیوتر مقصد حرکت میکنه . برای مثال وقتی دارید یه فایل رو از یک سرور در شبکه دانلود می کنید یک جریان flow بین کامپیوتر شما و سرور به وجود میاد .به زبان ساده ترافیک شبکه اینترنت یعنی تبادل اطلاعات بین دو تا دستگاه که به اینترنت متصل هستن . در واقع ترافیک مجموعه ای از ارسال و دریافت اطلاعاته . مثلا عکس ها و کلیپ هایی که دانلود میکنید و یا فایلی که برای کسی آپلود و ایمیل می کنید جزء ترافیک شبکه اینترنت حساب میشه .

دانلود download یعنی چی ؟

پیش از اینکه بگم download چیه لازمه معنی load یعنی چی . Load در زبان انگلیسی یعنی « بار » و بنابراین DownLoad یعنی « پایین گذاشتن بار » و یا به عبارت ساده تر « خالی کردن بار » . خب این یه اصطلاح و منظور از « بار » همون داده ها و اطلاعاتیه که شما می خواید از شبکه دریافت کنید بنابراین واژه download رو میشه دریافت اطلاعات (از طریق شبکه اینترنت) ترجمه کرد . اعلب کاربر تصور می کنن که فقط وقتی که روی دکمه ای با عنوان « دانلود » کلیک کردن ، ترافیک اینترنت شون مصرف میشه اما این تصور کاملا اشتباهه . بعضیا به خاطر همین اشتباه شون فک میکنن شرکت خدمات شبکه اینترنت شون ISP داره سرشون کلاه میذاره . وقتی شما یکی از این کارا رو انجام بدین در واقع دارید از شبکه اینترنت دانلود می کنید:

  • باز کردن صفحه گوگل (یا هر سایت دیگه در شبکه اینترنت)مفهوم ترافیک در شبکه ی اینترنت
  • ذخیره کردن عکس ها در شبکه اینترنت (راست کلیک می کنید و save رو می زنید)
  • گوش کردن به موسیقی یا رادیو ها در شبکه های اینترنتی
  • تماشای ویدیو به صورت آنلاین در شبکه اینترنت
  • تماس از طریق نرم افزارهای تحت شبکه (مثل واتس اپ)
  • ارسال پیام از طریق نرم افزار ها (مثل تلگرام)
  • چک کردن ایمیل ها ، پرداخت های درون شبکه بانکی و …

خدمات شبکه , نصب و راه اندازی شبکه , سرور , پشتیبانی شبکه , راه اندازی شبکه , اجرای شبکه , فروش تجهیزات شبکه , قرارداد پشتیبانی شبکه , راه اندازی اتاق سرور , راه اندازی سرور روم , اجرای زیرساخت شبکه ,

 

دیدگاهتان را بنویسید