اینترنت

اینترنت چیست و چگونه کار میکند؟

اینترنت چیست و چگونه کار میکند؟

اینترنت امروزه بخش مهمی از زندگی شده است و بسیاری از داده های مهم را روزانه از اینترنت دریافت می کنیم. ولی تابحال فکر کرده اید که اینترنت چیست؟ بایستی گفت اینترنت مجموعه ای جهانی از شبکه های بزرگ و کوچک است. این شبکه های به روش های متفاوت و متعدد به یکدیگر متصل می شوند تا پیکره ای واحد به نام اینترنت را شکل دهند. در ادامه این مقاله بیشتر با مفهوم اینترنت و نحوه ی ساختار و سازکار آن آشنا می شوید.

اینترنت چیست؟

پاسخ سوال اینترنت چیست با مفهوم شبکه ارتباط تنگاتنگی دارد. به طور کلی، اینترنت شبکه‌ای است که از اتصال کامپیوتر ها در سراسر جهان شکل گرفته است. دلیل اصلی به وجود آمدن این شبکه عظیم هم، تبادل اطلاعات بوده است. تعداد زیادی از دستگاه های کامپیوتری و الکترونیکی وجود دارند که این شبکه و برقراری ارتباط را ایجاد می کند. برخی از این تجهیزات در کف اقیانوس ها (مانند کابل ها) و برخی در آسمان (مانند ماهواره‌ها) وجود دارد.

جالب است بدانید که حتی موبایل و کامپیوتر شما هم جزئی از شبکه اینترنت هستند. علاوه بر اینها، تعدادی نرم افزار و کدهای برنامه نویسی در پس زمینه وجود دارند که امکان فعالیت در اینترنت را فراهم می کنند. در واقع، زمانی که دو کامپیوتر را به وسیله کابل شبکه به یکدیگر متصل میکنید، یک شبکه محلی به نام LAN ایجاد می شود. اگر دستگاه های مختلفی مانند: موبایل، تلویزیون، لپ تاپ و یا هر دستگاه الکترونیکی دیگری را از طریق Wi-Fi به مودم یا روتر وصل کنید، یک شبکه محلی بی سیم به نام WLAN تشکیل میشود. لازم است بدانید که شبکه اینترنت، مشهورترین شبکه در محدوده کل دنیا می باشد.

معرفی تاریخچه اینترنت

شاید در ذهن شما هم این سوال به وجود آید که صاحب اینترنت کیست و چگونه به وجود آمده است؟! منشأ اینترنت به سال ۱۹۶۹ میلادی برمیگردد. در آن زمان، وزارت دفاع آمریکا بخشی به نام آژانس پروژه تحقیقات پیشرفته(A. R. P. A) داشت که پروژه های مهم را در سراسر ایالات متحده، از نظر مالی پشتیبانی میکند. در آن زمان، از توسعه پروژه اتصال کامپیوترها، برای تسهیل انتقال داده ها بین دانشگاه‌ها حمایت کردند. آنها نام این پروژه را ARPANET گذاشته بودند که می توان به عنوان اولین اینترنت به حساب آورد.

اینترنت چیست و چگونه کار میکند؟

این پروژه، موفقیت بزرگی بود و به مرور کامپیوترهای بسیار زیادی به هم متصل شدند. ۲۰ سال بعد و در سال ۱۹۸۹ میلادی، گامی مهم برای ایجاد اینترنت برداشته شد. آقای Berners-Lee یک شهروند انگلیسی و مهندس کامپیوتر بود که با توسعه زبان HTML و ایجاد سیستم http شبکه اشتراک اطلاعات و امکان جستجو در اینترنت را فراهم آورد. مطابق آماری که در سال ۲۰۱۸ میلادی گزارش شد، بیش از ۴.۲ میلیارد کاربر در فضای اینترنت وجود داشتند که این رقم معادل ۵۵% از جمعیت جهان میباشد.

کاربرد اینترنت چیست؟

از کارهای کوچک مانند سفارش غذا گرفته تا فعالیتهای پیچیده مثل امورات مالی بین کشورهای مختلف، همگی بر پایه اینترنت و به سرعت قابل اجرا هستند. تا چندین سال پیش برای باخبر شدن از اخبار روز، مجبور بودیم که هر صبح مسافتی را طی کنیم و به باجه روزنامه فروشی برویم. اما، حالا به لطف حضور اینترنت، با یکی دو کلیک، به هر روزنامه محلی یا بین‌المللی دسترسی داریم.

از کاربردهای اینترنت، استفاده از آن برای بهره مند شدن از فرصتهای شغلی جدید میباشد. با راه اندازی یک کسب و کار در فضای اینترنت خدمات خودتان را به میلیون ها کاربر در سراسر جهان معرفی خواهید کرد. خلاصه اینکه در دنیای مدرن، فراگیری مهارتهای اینترنت، یکی از ملزومات ضروری به نظر می‌آید.

زیرساخت اینترنت چیست؟

اجزای اصلی زیرساخت اینترنت، شامل موارد زیر می شوند:

  • مراکز داده
  • شبکه ها
  • سرورها
  • دستگاه های ذخیره سازی
  • برنامه های سرور

توجه داشته باشید که سخت افزارها ممکن است در یک کشور خاص بومی سازی شده باشند ولی شبکه جهانی و بین‌المللی را به یکدیگر متصل میکنند. زیر ساخت‌ها، همانند جاده ها و اتوبان هایی هستند که شهرها و کشورهای مختلف را به یکدیگر ارتباط می دهند.

آیا میدانید اینترنت چگونه کار میکند؟

اکنون، وقت آن است که بدانیم اینترنت چگونه کار می کند؟ وقتی از طریق مرورگر(مانند گوگل کروم) به یک وبسایت وصل میشوید، پردازشهای زیادی در پشت پرده رخ می‌دهد تا اطلاعات وبسایت برای شما نمایش داده شود. در واقع، زمانی که آدرس وبسایت را وارد مرورگر میکنید، کامپیوتر شما قادر به ارسال مستقیم بسته های داده برای سرور نمیباشد.

حقیقت این است که این بسته داده ها و حتی اطلاعات مکانی که قرار است به آنجا ارسال شوند، به مودم یا روتر فرستاده میشود. سپس، مودم شما همان اطلاعات را به روتر شرکتهای ارائه دهنده خدمات (ISP) ارسال میکند. آنگاه، ISP بوسیله سرویس نام دامنه(DNS)، آدرس وبسایت مورد نظر(IP) را پیدا کرده و به روترهای ISP های دیگر ارسال میکند.(این ISP ها ممکن است خارج از منطقه باشند) به این طریق، سروری که فایلهای وبسایت مورد نظر در آنجا قرار دارد، پیدا شده و اطلاعات فایلها را به سیستم کامپیوتر شما منتقل میکند. فایلهای دریافتی، توسط مرورگر تفسیر شده و نمایش داده میشوند.

دیدگاهی در مورد “اینترنت چیست و چگونه کار میکند؟

  1. DavidBenue گفت:

    mexican pharmaceuticals online: mexican mail order pharmacies – mexican mail order pharmacies

  2. CharlesLek گفت:

    mexico drug stores pharmacies mexican online pharmacies prescription drugs mexico drug stores pharmacies

  3. DavidBenue گفت:

    canada cloud pharmacy: best canadian pharmacy – canada pharmacy

  4. Michaelspugs گفت:

    mexican mail order pharmacies: mexican border pharmacies shipping to usa – mexico pharmacies prescription drugs

  5. EdwardAnced گفت:

    https://indiapharmast.com/# п»їlegitimate online pharmacies india

  6. DavidBenue گفت:

    mexican drugstore online: mexico drug stores pharmacies – mexican border pharmacies shipping to usa

  7. CharlesLek گفت:

    mexico pharmacy buying from online mexican pharmacy buying prescription drugs in mexico online

  8. Michaelspugs گفت:

    india pharmacy mail order: indian pharmacy online – indian pharmacy online

  9. EdwardAnced گفت:

    http://foruspharma.com/# п»їbest mexican online pharmacies

  10. DavidBenue گفت:

    pharmacy rx world canada: canadian king pharmacy – canadian pharmacy service

  11. CharlesLek گفت:

    mail order pharmacy india india pharmacy mail order п»їlegitimate online pharmacies india

  12. DavidBenue گفت:

    canada drugs online reviews: buy drugs from canada – canadian pharmacy tampa

  13. DavidBenue گفت:

    mail order pharmacy india: world pharmacy india – п»їlegitimate online pharmacies india

  14. Thomaszor گفت:

    http://doxycyclinedelivery.pro/# doxycycline 100mg tablets nz

  15. JamesDor گفت:

    where can i buy cipro online: buy cipro online canada – ciprofloxacin 500 mg tablet price

  16. Thomaszor گفت:

    https://clomiddelivery.pro/# can you buy clomid for sale

  17. JamesDor گفت:

    doxycycline order online uk: doxycycline canada pharmacy – doxycycline 400 mg price

  18. JamesDor گفت:

    ciprofloxacin 500mg buy online: buy cipro without rx – buy cipro online

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *